Mi a BSG-IT-nél a nyílt forrású rendszereket használva optimalizáljuk a működési költségeket. Ügyfeleinknek is ezen eszközök használatát javasoljuk.
Néhány példa: GNU/Linux alapú tűzfalak, szerver-virtualizáció, 'fail-over' megoldások, e-mail rendszerek, központi file-megosztó kiszolgálók, csoportmunka szoftverek.

Néhány szó cégünkről

Cégünk 2010 óta tevékenykedik aktívan az informatika területén.

Mi a BSG-IT-nél a nyílt forrású megoldások használatában látjuk a gazdaságosan üzemeltethető, nagy teljesítményű rendszerek alapját. Az ügyfeleink igényeit ezek alapján tervezzük és valósítjuk meg. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a GNU/Linux rendszerek nyílt szabványokra épülő szolgáltatásai működőképes alternatívát nyújtanak az egyes gyártók (gondolunk itt elsősorban a Microsoft-ra) "saját" alkalmazásaival szemben. Természetesen nem mindenhol és minden területen használható a fenti alapvetés. Azonban a nyílt forrású megoldások egyes részterületeken történő alkalmazás esetén is jelentős költségmegtakarítás érhető el, valamint az elérhető teljesítménynövekedés is előnyt jelent.

A BSG-IT által, saját eszközökön nyújtott szolgáltatásoknál a magas rendelkezésreállás nagy teljesítménnyel és rugalmassággal párosulva biztosítja ügyfeleink elégedettségét.

Mihez értünk?

- Kis és közepes méretű hálózatok tervezése, kivitelezése, üzemeltetése

- Linux alapú tűzfalak

- Linux alapú kiszolgálók

- E-mail szolgáltatás

- Virtuális gép szolgáltatás

- Web-tárhely szolgáltatás

- Windows munkaállomások üzemeltetése