A BSG-IT szolgáltatásainak ismertetése.

Tervezés, kivitelezés

Cégünk, a BSG-IT nagy tapasztalatokkal rendelkezik kiszolgálók vagy akár kis illetve közepes méretű hálózatok tervezésében és kivitelezésében.

Mivel két egyforma hálózat nem létezik, ezért minden esetben konzultáció után tudunk javaslatot tenni a leendő rendszer tervezésével kivitelezésével kapcsolatban. Közepes méretű hálózaton mi a kb. 1000-1500 végponttal rendelkező hálózatokat értjük. E méret felett egyedileg, ügyfelünkkel konzultálva tudjuk eldönteni, hogy tudunk-e segíteni. Természetesen külső partner bevonásával, amennyiben ez megengedhető, ezen esetekben is állunk rendelkezésre.

 

Üzemeltetés - észrevétlenül

Először talán meglepőnek fogja tartani: a BSG-IT-nél célunk az üzemeltetésben az "észrevétlenség". Ha Önnek ritkán jut eszébe rendszereinek üzemeltetője, akkor jól végezzük a feladatunkat.

Az észrevétlen üzemeltetés alapját a körültekintő tervezésben és kivitelezésben valamint a folyamatos monitorozásban, felügyeletben látjuk. Hosszú évek tapasztalatai alapján mondhatjuk, hogy ezek az alapvetések működnek: ügyfeleink elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.

 

E-mail

Mi a BSG-IT-nél tudjuk, hogy a mai világban az e-mailen történő kapcsolattartás nagyon fontos. Ennek megfelelően alakítottuk ki levelező-rendszer szolgáltatásunkat.

Nálunk nincs "elveszett" e-mail. Minden egyes levélnek, amely eléri szerverünket, nyoma van a naplófile-okban. Ezt ügyfelünk könnyedén megtekintheti, nyomon követheti a levél útját a beérkezéstől a kézbesítésig. Az esetlegesen "spam" megjelölést kapott e-mailek is megtalálhatók a naplófile-okban, téves "spam" vagy vírus megjelölés esetén innen indítható a karanténból történő kézbesítés kérése.

 

Virtuális szerverek (VPS) bérbeadása

Ügyfeleinek a BSG-IT igény esetén VPS-t (virtuális számítógépet) is tud biztosítani. Ekkor nem kell foglalkoznia a struktúra üzemeltetésével, ez a mi gondunk lesz.

Szerverparkokban elhelyezett szervereinken biztosítjuk ügyfeleinknek a nagy rendelkezésre-állású VPS akadálytalan használatát. A szolgáltatás minden esetben egyedi megállapodás alapján kerül átadásra, igény esetén természetesen a BSG-IT ennek üzemeltetését is vállalja.

 

Webszerver- és DNS-szolgáltatás

A BSG-IT ügyfelei részére teljes körű webhosting (web tárterület) és domain ügyintézést is nyújt.

Partnereinken keresztül vállaljuk domain-nevek bejegyzését, ezekkel kapcsolatos ügyintézést, valamint saját infrastruktúránkon szolgáltatott DNS-szolgáltatást. Önnek nem kell foglalkoznia azzal, hogy mikor jár le egy domain vagy éppen nem elérhető a céges weboldala. A szolgáltatás keretén belül, melyet minden esetben egyedi megállapodás alapján nyújtunk, ez a BSG-IT gondja lesz.